ABN LoodgietersGas Lekkage

Gas Lekkage

Gas lekkage

Heeft u last van een gas lekkage? Dat is niet alleen gevaarlijk, maar kan ook grote schade aan uw woning veroorzaken. Een gaslek kan alleen verschillende oorzaken hebben, zoals verouderde gasleidingen, beschadigingen door graafwerkzaamheden of slechte installatie van gasapparatuur. Het is belangrijk om bij een gaslek direct actie te ondernemen om veiligheid van uzelf en uw omgeving te waarborgen.

bel button

Handelingen bij een Gaslek

Bij een gaslek is het belangrijk om de hoofdkraan van de gasleiding direct dicht te draaien en de ramen deuren te openen om de ruimte te ventileren. Bel vervolgens een erkende gasinstallateur om het probleem te verhelpen. Het is niet veilig om zelf aan de slag te gaan met gas lekkages. Een professionele gasinstallateur beschikt over de juiste kennis, gereedschappen en materialen om het probleem op te lossen en de gasleidingen veilig te herstellen.

 Onderhoud

Het is van belang om regelmatig uw gasinstallatie te laten controleren op eventuele lekkages of gebreken zo voorkomt u gevaarlijke situaties en verkleint u de kans op schade. Neem daarom altijd contact op met ABN Loodgieters zodat wij u een professionele gasinstallateur voor het periodiek onderhoud en inspectie van uw gasleidingen en apparatuur.

Onze service

Ons bedrijf staat bekend om onze uitstekende service, snelle respons-tijd en professionele technici. Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met onze service en dat uw afvoerprobleem snel en efficiënt wordt opgelost. Bel ons nu voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Laat ons u helpen met uw afvoerproblemen!

Afspraak maken of stel een vraag